JT Biler / Værksted

Vores værksted

Hos Auto-Sørensen & JT Biler kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder. 
Vi tilbyder en omfattende klargøringsproces, der sikrer, at din bil både mekanisk og kosmetisk er i topform, inden du kører afsted.

Åbningstider og kontaktoplysninger for værkstedet

Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Kontakt Mathias på værkstedet på tlf. +45 23 23 24 12 eller på mail auto-sorensen@mail.tele.dk for at booke en tid til service eller reparation.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Priser

Når du køber en bil hos os, får du altid et attraktivt tilbud på et serviceeftersyn til kun 2.500 kr. Et tilsvarende serviceeftersyn hos et autoriseret værksted koster typisk mellem 4.000 og 10.000 kr. afhængigt af omfanget af arbejdet. Vi tilbyder dette serviceeftersyn, fordi vi gerne vil sikre os, at du får en god oplevelse med din nye brugte bil.

Vi har ikke udgifter til store glasfacader og meget andet, som skal finansieres af din værkstedsregning, så vi laver kun det, som vi bliver enige med dig om – og det til en pris, der er til at betale.

Efterfølgende service

Vi vil meget gerne være dit foretrukne værksted og vi servicerer alle bilmærker. Udover serviceeftersyn tilbyder vi derfor også al slags reparationer til alle bilmærker. Vi har det nyeste testudstyr og den nødvendige ekspertise til at vedligeholde din bil bedst muligt. Vores timepris er 449 kr. + moms, og vi giver altid et tilbud, inden vi går i gang med arbejdet.

Vores mekanikere, ledet af den dygtige Jonas Holmgaard, har mange års erfaring med både varevogne og personbiler på diesel eller benzin. Sammen med Mathias Pico Sørensen, der er vokset op i virksomheden og har et dybt kendskab til værkstedsdrift, sørger de for, at din bil får den bedste mulige behandling.

Har du spørgsmål til værkstedet - skriv din besked her:

Nyhed

MINI Cooper SE

Classic Trim
MINI Cooper SE Classic Trim