JT Biler / Om os

Om os

Vi er de billigste, vi holder hvad vi lover og vi vil gerne handle bil med dig igen.

I over 20 år har Auto-Sørensen & JT Biler hjulpet kunder med at finde den perfekte bil – og vi kan også hjælpe dig! Vi ved, at god service er nøglen til at skabe loyale kunder, der vender tilbage igen og igen.

Vi har lavere omkostninger end de fleste af vores konkurrenter, og det betyder lavere priser for dig. Du betaler ikke for udstillinger eller ekstra personale – du betaler kun for den bil, du ønsker. 

Vi tilbyder alt fra finansiering og forsikring til klargøring og reparationer. Vi har kort sagt alt hvad du behøver for at få din nye bil på vejen.

Vores erfarne medarbejdere er alle passionerede om biler og dedikerede til at give dig den bedste service. De har alle den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dine behov.

Historie

Tom Sørensen blev i 1988 udlært bankmand. I 1991 kom han ind i bilbranchen og i 1995 startede han ”Auto-Sørensen” sideløbende med sit nye job i en bilforretning.

I 1998 var det tid til at stå på egne ben og året efter fik han egen forretning på Toldbodvej i Køge. I 2000 kom Toms' hustru, Gitte, med og de har drevet forretningen sammen siden.

I 2011 købte de den nuværende forretning på Københavnsvej 128 i Køge, som efter en hurtigt ombygning og tilbygning af synshal blev til den moderne bilforretning, den er i dag. Synshallen er udlejet til Danmarks største bilsynskæde Applus siden 2012.

I februar 2015 blev vores team udvidet med Jakob Thisted, hvis ekspertise indenfor brugte biler har muliggjort en væsentlig forøgelse af vores bilportefølje. Når du gennemgår vores bilannoncers beskrivelse, vil du finde direkte kontaktinformationer til enten Mathias eller Jakob, baseret på hvem der har den bedste viden om den specifikke bil og derfor håndterer fremvisningen.

Den 22. oktober 2018 måtte vi desværre sige farvel til Tom Sørensen. Han sov ind efter et års sygdom. Det var Toms ønske, at Auto Sørensen skulle køre videre - så derfor er næste generation, Mathias Sørensen sammen med det øvrige personale nu klar til, at byde velkommen til Auto Sørensen og JT biler.

I april 2024 tog vi endnu et skridt mod nye højder som bilforhandler, ved at byde Micki Jørgensen velkommen som partner i virksomheden.
Micki har tidligere arbejdet i mere end 10 år som sælger og salgschef ved en af de førende Volkswagen forhandlere i Danmark. Derfor medbringer han et dybdegående kendskab til alle mærker inden for VAG-koncernen, herunder VW, Skoda, Audi, Seat og Cupra. Micki er tilgængelig for konsultationer og kan kontaktes på 53 55 03 55 eller på mail MJ@JTBiler.dk.

Vælg Auto-Sørensen & JT Biler som dit værksted og bilforhandler i Køge og omegn! Du kan forvente høj faglighed og dedikeret kundeservice fra alle vores medarbejdere.
Vi ser frem til at assistere dig i din søgen efter lige netop den bil som passer til dig.

Nyhed

MINI Cooper SE

Classic Trim
MINI Cooper SE Classic Trim